15.05.2014

Need to make a change

Hej piger, fra på mandag af lægger jeg min kost fuldstændig om. Så jeg kan blive bare lidt sommerklar, min mave den er vokset og min selvtillid er røget lidt. Jeg vil løbe og træne mavemusker, ben, lår, baller muskler tre gange om ugen, og måske mere hvis jeg få lyst til det! Jeg bliver simpelhen nød til det, jeg fået taget på igen. Efter at jeg har tabt mig. Jeg tror ikke jeg er alene om, at syntes det er irreterne, at man kan stå, foran spejlet og bare syntes at man ser dum ud. Har i nogle nogle trænings programmer? 

2 kommentarer:

Hosannah sagde ...

Hej søde, det er altid en god ide med sund kost og motion.. Jeg startede med at træne med en youtube kanal der hedder X-hit pigen hedder Rebecca og er lyshåret.. Hun er super god og meget motiverende.. Men nu er jeg ved at løfte lidt væg og træner min krop i vore hjemme træningscenter.. Som jeg ikke har brugt i 100 år.. Men jeg skifter mellem at lave cardio og at træne med maskiner.. Men thumps op til dig for at have taget beslutningen om at gå igang.. Husk at skaffe dig noget lækkert træningstøj det motivere lidt mere når du ser godt ud mens du træner :-) hehe held og lykke

Emma Bødker sagde ...

Vil så meget give Hosannah ret, flot trænnings tøj motivere en del. Jeg plejer at bruge blogilates, bare fordi jeg så godt kan lide Casey, ellers så sørger jeg for at vælge mellem løb eller trænning ca. 2-3 gange om ugen.

knus
www.emmworup.blogspot.dk