17.11.2013

My biggest dream to my room ♡

Hej piger! Det her noget af det største jeg ønsker mig, at havde sådan et bord inde på mit værelse, med spejl og alle mulige lækkerier. Det ville være en, prinsesse drøm for mig. Jeg rykker rundt, og laver om på mit værelse hele tiden, for at det skal lige en et rigtig pige værelse. Jeg er så misundelig på alle jeg, det har et stort værelse. Og som har plads til en masse. Men lige pt er, mit værelse hyggeligt nok. Men syntes det nogle fede inspirations billeder jeg har fundet, for sådan her vil gerne havde det på mit værelse en dag. Næsten hver anden uge laver jeg om på mit værelse, og jeg ved virkelig ikke hvorfor. Men ville virkelig ønske det var mig, det havde sådan et lækkert værelse. Vis mig gerne jeres værelse piger?

5 kommentarer:

Janni Janaina Kristensen sagde ...

Jeg er vild med det sidste billed!

- Det er noget ala det, jeg også drømmer om!
Til min lejlighed engang. Hvor jeg har meget mere plads!
hæhæ :-)

/ Janni xx

Cille ♡ sagde ...

Det også fedt, kan godt lide det første billede!
- Ja har også lidt i tanker når jeg flytter, det kunne være lidt fedt. Men der skal jo også være plads, til alt kærestens ting og sager! ♡
Men mon ikke det kan lade sig gøre (:

Emmi Trendniq sagde ...

Hej Cille.
Du har lige kommenteret mit indlæg med en rigtig sød kommentar, og jeg blev rigtig glad
...
Lige indtil jeg så slutningen, hvor der stod "SvarSlet", hvilket viser, at det er noget du har kopiret og sat ind, og sikkert har skrevet det på mange andre blogs også.
GG.

trendniq.blogspot.dk

Emmi Trendniq sagde ...

Altså, for at få det på det rene, så stod der "SvarSlet" over de ord man kan klikke på - altså noget, som du har kopiret med i din kommentar.

Cille ♡ sagde ...

Det var så lidt :)

- altså har skrevet på en anden bloggers blog, også har jeg kopiere det fordi jeg skrev på min mobil..Men har omformuleret det til noget andet på din. Jeg mener altså det jeg har skrevet til dit inlæg. Kunne aldrig finde på at kopierer og sætte det samme ind, mange andre steder.