10.08.2014

RANDOM FACT #3

1.Min familie betyder alt  2. Jeg har 1063 følger på instagram 3. Jeg bruger for mange penge på mit hamster 4. Når jeg først tager mig sammen til, at træne så gør jeg det 5. Jeg høre alt for meget musik 6. Jeg har snart 15 Loréal Paris neglelakker 7. Da jeg var lille skulle, jeg altid havde tørt min tunge, når jeg fik tørt mund 8. Jeg går med briller 9. Jeg har altid været et ''kattemenneske'' 10. Når jeg keder mig kan jeg finde på at lægge makeup 11. Jeg skal starte på HG efter sommerferien 12. Jeg bliver meget hurtig brun 13. Jeg er doven anlagt når jeg skal gå med hund 14. Jeg er besat af tv-serien The vampire diaries og Girls 15. Jeg har altid godt kunne tænke mig en kæle-gris 16. Jeg har det meget med at sige '' fuck mit liv'' 17. Jeg kan se den samme tv-serie 4 gange 18. Der er 75 dag til jeg bliver atten 19. Jeg er en vandhund 20. jeg har altid været en lille lort. 

4 kommentarer:

Frederikke S sagde ...

Elsker sådanne indlæg, super godt!

knus
behindtheattitude.blogspot.dk

Cille ♡ sagde ...

Ja det gør jeg bestemt også selv! :-)

Sofie Louise sagde ...

Hej, super fin blog du har dig her! Jeg tænkte på, om du har lyst til at vinde to super lækre neglelakker fra Chanel i de fineste sommerfarver? Så skal du bare følge linket lige her : http://girlsontherun.dk/?p=207
Knus fra Sofie

Lenya sagde ...

First let me say Welcome to the world of fashion and beauty bloggers. Nice to meet you. Loved the random facts about you. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
xox
Lenya
FashionDreams&Lifestyle