20.09.2014

WHAT MAKE YOU SMILEJeg har længe gået og ville lavet et lidt mere personligt indlæg til jer piger, men har ikke kunne finde ud af hvordan jeg skulle lave det til jer. Og det har taget mig lang tid,at få det til at være rigtig. MEN jeg håber i vil følge med i det og kan lide det.

Det her enkle lille spørgsmål, som egentlig er ret stort og forvirrende '' hvad gør dig glad''. Det er jo så mange ting som gør en glad og at man har lyst til at holde hoved oppe hverdag. Og få en til at holde sig fokuseret i hverdagen. Jeg stille mig tit det spørgsmål, og jeg tænkte at jeg ville dele det med jer. 

Jeg har lavet det her collage billede, over de mange ting som gør mig glad! Man kan ikke vælge en lille ting, som gør en glad. I hvert fald ikke mig, for jeg har mere en en ting. Det gør gør mig aller mest glad, det at jeg ved, at når jeg vågner hver morgen har jeg en familie, kæreste  og venner som er her for mig. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre, hvis ikke jeg havde dem. DE er parat til at være der for mig, og grine/græde med mig. Det gør mig glad, at jeg ved det.
Jeg bliver glad når solen skinner, når jeg har sovet godt. Så ved jeg at min dag den bliver, som jeg selv ønsker det.  Når jeg taget en parfume på som jeg elsker, behøver jeg ikke gå ud for en dør. Bare for at folk skal kunne dufte at jeg har taget den på. Jeg behøver ikke at havde make-up bare for at tage i skole eller ude at handle eller at folk skal se mig anderledes.

Der er så mange små ting i livet, som man ikke tænker over. Som kan få en til at smile eller grine. 
Når jeg går ud af døren og cykle i skole, smile jeg og blive glad. Når jeg ser forældre og deres barn gå hånd i hånd og griner sammen. Det er så sødt! Eller når jeg ligger i min seng, og ser en af min ynglings film flere gang, det lyder kedeligt. Men jeg syntes det er så hyggeligt. OG når jeg laver et indlæg til jer, som jeg gør nu. Bliver jeg glad, bare jeg ved i måske taget et lille kig forbi, uden i lægger en kommentar. Det kan gøre mig glad!
Jeg er ret glad for, at jeg har lavet den her collage. Den vil komme op og hænge på mit værelse, så jeg hverdag dag kan kigge på den. Og få en god dag med et smil på læben. 
Der er så mange små ting i en hverdag, som gør en glad.
Så hvis i får det utilpas eller bliver sur, så tænk tilbage på hvad i lavede dagen før eller tag musik i øerne. Det hjælper en stor del!

https://www.bloglovin.com/blog/124002072 kommentarer:

Line sagde ...

Super fedt indlæg! Det var slet ikke kedelig at læse :) Og skønt billede!
Hmmm det der nok gør mig mest glad er mig familie og især mine to niecer. De er de mest fantaktiske piger der findes<3

Knus Line
guldstjernen.blogspot.com

Cecilie sagde ...

MANGE TAK! :-)
Det dejligt, at havde nogle der er, der for en.